10 ebay goodies for SUMMER!

// solbriller // sneakers // diamant øreringe // kjole // bikini // sandaler // taske // halskæde // perleøreringe // ur //


Hejsa folkens! Selvom vejret ikke helt har opfattet at der står sommer på kalenderen, så kan vi jo godt forberede til når vejret er ligeså klar til sommer som vi andre er!

Når man ligesom mig kun har sin SU indtil videre, så er ebay virkelig ens bedste ven! Jeg sidder ofte bare og søger rundt efter ting jeg gerne vil have. Solbrillerne har jeg haft bestilt en gang sidste år, og jeg har dem endnu. Dog er de blevet lidt skæve efter så lang tids brug og af at have ligget i diverse lommer og tasker, så overvejer på det kraftigste snart at bestille et par mere hjem! Jeg er også ret lun på diamantøreringene og bikinien, men tror umiddelbart at det bliver øreringene jeg bestiller hjem først.

Jeg har i dag både fået ringet til banken og fikset pengene til erhvervelse af ny lejlighed og få søgt lidt efter en ferie til mig og min mor. Der er så mange feriemuligheder jeg slet ikke kan finde hoved og hale i det! Men håber på vi finder ud af noget i løbet af aftenen.

Elsker at lave ebay-indlæg, og har allerede en ide om at det næste ebay-goodies indlæg bliver med ting til indretning eller små genstande jeg kunne bruge til når jeg får en lejlighed!

Hvad syns I om tingene jeg har fundet til sommeren? Nogle af tingene I selv har erfaringer med, og handler I overhovedet på ebay?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s