Tips to survive public transport

Hey folkens! Som pendler igennem lang tid har jeg brugt alt for mange timer i offentlig transport, og det er både rart ikke at skulle bekymre sig om trafik osv. men samtidigt er det også kedeligt på længere rejser. Derfor kommer mine tips til at komme igennem dagen når man pendler i tog el. bus.

At have musik med sig er simpelthen et must have! Jeg har selvfølgelig altid min telefon og headsæt med mig. Jeg hører oftest spotify og hører denne playlist. Udover musik i ørerne har jeg også en lille skitseblog som jeg tegner i hvis jeg er med toget. I bus bliver jeg desværre køresyg så det er bare at sidde og stirre ud i luften med en playlist eller lydbog i ørerne.

Ellers har jeg også gerne et blad med eller en bog til længere togrejser. Woman har længe været fast inventar i min taske til togturen. Dog er bladet smuttet ud af tasken efter at alle regionaltogene fra Odense til Fredericia er blevet skiftet ud med togbusser.

Her i den kommende weekend skal jeg med toget til Roskilde (for derefter at blive hentet) for at besøge min faster som bor på Orø. På turen regner jeg med at mebringe I hunt killers 3 af Barry Lyga som jeg har fået tilsendt til anmeldelse. Glæder mig virkelig til at læse den, men gemmer den til togturen frem og tilbage i næste weekend.

Udover musik og underholdning til din pendlertur anbefaler jeg også altid at have en flaske vand med og evt. snacks. Mandler er en skøn snack at have med i tasken, men frugt eller nødder er generelt altid en god ide at have med sig.

Håber I kunne bruge mine tips til turen! Er du selv pendler og har nogle andre tips end mig så skriv endelig. Ville elske at have nogle flere ideer til hvad jeg kan bruge min tid til på vej og hjem fra skole!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s